189 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Master Sport a kardió gépek gyártásában és forgalmazásában több évre visszanyúló, jelentős múlttal és rengeteg hasznos tapasztalattal rendelkezik. Termékeikkel szinte teljesen lefedik a kardió gépek zsúfolt és versengő piacát, hiszen kínálatukban megtalálhatóak például a futópadok, elliptikus trénerek és a szobakerékpárok is. A cég hitvallása és célja egyszerű. Minden vásárlójukat és ügyfelüket úgy próbálják ellátni a termékeikkel, hogy a legnagyobb elégedettséggel használják a Master Sport kiváló eszközeit és gépeit. Ennek érdekében nyújtják szaktudásuk remekét, elsőrendű figyelemmel tekintenek a vásárlói visszajelzésekre és kamatoztatják a sokéves szakmai tapasztalatukat. Széles áruválasztékkal, kiváló minőséggel és remek árazással próbálnak a piac élére törni.

 

Tényként kezelendő és megcáfolhatatlan az az állítás, amely szerint a kardió gépeken végzett edzés a sportolás egyik leghatékonyabb és legegészségesebb formája. A rendszeres és kitartó edzések igen pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. A kardió gépeken végzett testmozgás karbantartja a kardiovaszkuláris és légzőrendszert, valamint alkalmas ezek megbetegedéseinek megelőzésére. Javítja az állóképességet. Testsúlycsökkentés céljából is kiválóan alkalmas, hiszen használat közben nagy mennyiségű kalória égethető el. Fokozza az anyagcsere működést. Az ízületeket csak csekély mértékben terheli. Nem szabad elfelednünk azt sem, hogy a külső környezet esetlegesen gátló tényezőitől is mentesít minket a mozgás ezen formája.

 

 

A Master F-15 a futópadok termékpalettájának kiválósága. Megjelenése, minősége és felszereltsége hűen tükrözi a márka céljait és irányultságát.
Motorjának maximális teljesítménye 4 lóerő, amely maximálisan ki tudja szolgálni a felhasználók igényeit. Maximális sebessége 16 km/h, a beállítható legnagyobb dőlésszög pedig 16%. A sebesség és a dőlésszög mértéke egyaránt kiemelkedően magasnak mondható. LED kijelzője minden fontos információt megjelenít, amelyre csak szükségünk lehet edzéseink státuszának figyelemmel követése során. Csekély saját tömegéhez kiváló teherbírás társul, amelyet a masszív és erős vázszerkezetnek köszönhetünk. 15 előre beállított edzésprogram közül válogathatunk. Pulzusunk megfelelő kontroll alatt tartásában a kézi pulzusmérő lesz segítségünkre. Extra kényelmi funkcióként említendő meg az MP3 lejátszót csatlakoztatás lehetőség, valamint a beépített hangszórók is.  


Technikai adatok:

- Motor teljesítménye: 4,0 LE 
- Maximális sebesség: 16 km/h
- Maximális dőlésszög: 16 %
- Futófelület: 130x43 cm, ízületkímélő
- Kijelző: LED
- Programok: 15
- Pulzus mérése: kézi
- Önsúly/Max. terhelhetőség: 73kg/120kg
- Garancia: 5 év