105 000.- Ft 159 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Master Sport a kardió gépek gyártásában és forgalmazásában több évre visszanyúló, jelentős múlttal és rengeteg hasznos tapasztalattal rendelkezik. Termékeikkel szinte teljesen lefedik a kardió gépek zsúfolt és versengő piacát, hiszen kínálatukban megtalálhatóak például a futópadok, elliptikus trénerek és a szobakerékpárok is. A cég hitvallása és célja egyszerű. Minden vásárlójukat és ügyfelüket úgy próbálják ellátni a termékeikkel, hogy a legnagyobb elégedettséggel használják a Master Sport kiváló eszközeit és gépeit. Ennek érdekében nyújtják szaktudásuk remekét, elsőrendű figyelemmel tekintenek a vásárlói visszajelzésekre és kamatoztatják a sokéves szakmai tapasztalatukat. Széles áruválasztékkal, kiváló minőséggel és remek árazással próbálnak a piac élére törni.

Tényként kezelendő és megcáfolhatatlan az az állítás, amely szerint a kardió gépeken végzett edzés a sportolás egyik leghatékonyabb és legegészségesebb formája. A rendszeres és kitartó edzések igen pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. A kardió gépeken végzett testmozgás karbantartja a kardiovaszkuláris és légzőrendszert, valamint alkalmas ezek megbetegedéseinek megelőzésére. Javítja az állóképességet. Testsúlycsökkentés céljából is kiválóan alkalmas, hiszen használat közben nagy mennyiségű kalória égethető el. Fokozza az anyagcsere működést. Az ízületeket csak csekély mértékben terheli. Nem szabad elfelednünk azt sem, hogy a külső környezet esetlegesen gátló tényezőitől is mentesít minket a mozgás ezen formája.

A Master R50 a szobakerékpárok termékpalettájának kiválósága. Megjelenése, minősége és felszereltsége hűen tükrözi a márka céljait és irányultságát.
Az edzések során a változatosság igen fontos, éppen ezért 24 előre beállított edzésprogram és ugyancsak 24 fokozatban állítható ellenállás áll a felhasználó rendelkezésére. A lendkerék tömege 10 kg. Edzésünk aktuális státuszáról az LCD kijelző olyan fontos adatokat szolgáltat, mint például a jelenlegi sebességünk, az edzés kezdete óta eltelt idő, elégedett kalóriák száma vagy éppen a pulzusszám. Annak érdekében, hogy minden felhaszáló számára a legnagyobb kényelmet nyújtsa, az ergométer ülő pozíciója függőlegesen és vízszintesen is állítható. Maximális terhelhetősége kiemelkedően magas, amely a masszív vázszerkezetnek köszönhető.

Technikai adatok:

- Fékrendszer: mágnesfék
- Lendítő tömeg: 10 kg
- Méretek: 100x61x146 cm
- Önsúly/Max. terhelhetőség: 34kg/135kg
- Pulzusmérés: kézi/mellkasöv
- Kijelző: LCD 
- Pozíció: ülő
- Garancia: 2 év