189 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A NordicTrack céget több olyan eszme vagy filozófia vezérli, amelyek mentén tapossák ki az új fejlesztések ösvényét és amelyet követve haladtad az eddigi sok év alatt. A mai modern világban a mozgásszegény életmód sajnos a legtöbb emberre jellemző. Az emberek életvitele egyre kényelmesebb az újabbnál újabb technikai vívmányoknak köszönhetően és az áthidalandó távolságokat is a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon tesszük meg. A NordicTrack ezt a mozgásszegény és rendkívül egészségtelen életmódot próbálja ellensúlyozni az általa készített kardió gépekkel. Továbbá elkötelezett hívei annak, hogy boldogulni és jó pozíciót szerezni a kardió gépek zsúfolt és telített piacán csak úgy lehet, ha kiváló minőségű és megbízható termékeket gyártanak.

Azok a vásárlók, akik a kardió edzéseik kivitelezésének céljából az elliptikus trénert választották, nagyon jó döntést hoztak. A hatékonyságához és a szervezetre gyakorolt jótékony hatásához kétség sem férhet. Emellett pedig fontos megemlíteni, hogy talán az egyik legbiztonságosabb opció, hiszen használata csekély mozgáskoordinációt igényel és az ízületeket is csak csekély mértékben terheli.

Az Audio Strider 400 gyártásánál a mágnesfékes kialakítás egy új technológiáját vetették be, amely által sokkal egyenletesebb teljesítmény érhető el. 20 előre beállított programmal és  szintén 20 ellenállási fokozattal rendelkezik. Nagyméretű, kényelmes és csúszásmentes pedálokkal szerelték fel. Fő információ forrásunk az LCD kijelző. A megbízhatóságról és a csendes működésről a kiváló minőségű csapágyazás gondoskodik. Csatlakoztathatunk MP3 lejátszót is, amelyet a beépített hangszórókon keresztül hallgathatunk.

Technikai adatok:

- Méret: 145x58x172 cm
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 51kg/115kg
- Fékrendszer: mágnesfék
- Lendkerék súlya: 12 kg 
- Kijelző: LCD
- Garancia: 1 év