189 000.- Ft 199 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A NordicTrack céget több olyan eszme vagy filozófia vezérli, amelyek mentén tapossák ki az új fejlesztések ösvényét és amelyet követve haladtad az eddigi sok év alatt. A mai modern világban a mozgásszegény életmód sajnos a legtöbb emberre jellemző. Az emberek életvitele egyre kényelmesebb az újabbnál újabb technikai vívmányoknak köszönhetően és az áthidalandó távolságokat is a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon tesszük meg. A NordicTrack ezt a mozgásszegény és rendkívül egészségtelen életmódot próbálja ellensúlyozni az általa készített kardió gépekkel. Továbbá elkötelezett hívei annak, hogy boldogulni és jó pozíciót szerezni a kardió gépek zsúfolt és telített piacán csak úgy lehet, ha kiváló minőségű és megbízható termékeket gyártanak.


A kardió gépeken végzett sportolás és testmozgás pozitív hatásai közismertek. Amennyiben specifikusan az evezőpadon végzett edzések előnyeire szeretnénk kitérni, akkor a következő szempontokat célszerű és fontos megemlíteni:

- Az állóképesség javításának egyik legkíválóbb és leghatékonyabb módja
- Szinte egyedülálló módon, a legtöbb izomcsoportot átmozgatja.
- Kiválóan alkalmas intervall edzések végzéséhez.

Az RX800 a NordicTrack evezőpad kínalátnak egyik jeles képviselője. Komfortos, kényelmes kivitelű, robosztus vázszerkezettel megáldott modell. Fontos differenciája más evezőpadokkal szemben, hogy állítható levegő ellenállású rendszerrel rendelkezik. Információ forrásunk az LCD kijelző, amelynek pozíciója változtatható. Mozgatása és elhelyezése könnyen megoldható, hiszen beépített kerekekkel és összecsukható kivitelben készül. A maximális kényelemről a komfortos ülésen kívül kellemes és puha tapintású húzókar, valamint csúszásmentes és nagy méretű pedálok gondoskodnak. Extra funkcióként említendő meg az MP3 lejátszó csatlakoztatási lehetőség, valamint a beépített hangszórók.

Technikai adatok:

- Méret: 220x56x108 cm
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 45kg/130kg
- Fékrendszer: Állítható levegő ellenállású rendszer
- Programok száma: 20
- Kijelző: LCD
- Garancia: 1 év
- Összecsukható kivitel