3 520.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

Pro Nutrition CLA 100 kapsz.
Pro Nutrition CLA speciális zsírégető 100 kapsz.

PRO NUTRITION CLA speciális zsírégető
Típus: Conjugált linolsav (zsírsav)
Testzsír és vércukorszint csökkentő hatás
Gyártó / Forgalmazó: PRO NUTRITION
Kiszerelés: 100 kapszula
Ízesítés: Natur

Táplálékkiegészítő zsírégető - Pro Nutrition CLA speciális zsírégető
PRO NUTRITION CLA – Conjugated Linoleic Acid

A Pro Nutrition CLA zsírégető tulajdonképpen a konjugált linolsav legalább 28 izomerének összefoglaló neve. A kutatások kimutatták, hogy kevés komponensnek van ennyire erős rákellenes és antioxidáns hatása. A kutatások szerint a CLA minden stádiumban mérsékli a tumorképződést, így használható megelőzésre és a tumor növekedésének mérséklésére is esetlegesen.
A CLA zsírsav, tehát természetes tápanyag, de a többi transz zsírsavaktól eltérően, nemcsak egészséges, hanem életbevágó fontossággal bír az emberi szervezet számára.

Különösen azok számára ajánlott, akik egészséges uton szeretnének szabadulni a fölösleges testzsírtől, azonban megelőző modszerként is kitűnően bevállik. Fogyasztása nagyban elősegítheti diétánkat.

-A Pro Nutrition CLA előnyei: a cukorbetegséget megelőző és vércukorszint-csökkentő hatás, a plazma lipid szintjének csökkentése, illetve a testösszetételt két irányból pozitívan modosító hatás (testzsírcsökkenés, zsírmentes testtömeg növekedés).elhasználási javaslat: 2 kapszula 3-szor naponta 30 perccel a fő étkezések előtt.
-Felhasználási javaslat: 2 kapszula Pro Nutrition CLA zsírégető 3-szor naponta 30 perccel a fő étkezések előtt.
-Kiszerelés: 100 kapszula