7 750.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

Íz:
Csokoládé
Vanília

TERMÉKLEÍRÁS

Pro Nutrition Iso Whey tejsavó fehérje 900 g

PRO NUTRITION ISO WHEY tejsavó fehérje
Típus: Ultraszűrt tejsavó fehérje + CFM
Gyártó / Forgalmazó: PRO NUTRITION
Fehérjetartalom: 85 gramm
Kiszerelés: 900 gramm
Ízesítés:Csokoládé, Vanilia,

Táplálékkiegészítő fehérje - Pro Nutrition Iso Whey tejsavó fehérje koncentrátum
100% ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátum.

A PRO NUTRITION által gyártott ISO WHEY minden egyes 100 grammja 82 gramm tejsavófehérjéből áll. Nehéz fizikai munka (az edzés is ilyen) megnöveli a szervezet fehérjeszükségletét, katabolikus állapotba kerül, amit testsúlykilogrammonként 1,5-3 g fehérjével pótolunk. Diéta alatt és izomtömegnövelésnél elengedhetetlen a bevitele.

A szénhidrátokkal és zsírokkal ellentétben a szervezet a fehérjéket nem képes tárolni, ezért pótlásuknak folyamatosnak kell lennie. Ezért szükséges a rendszeres, következetes 2,5-3 óránkénti étkezés. Rendszeres sportolásnál elengedhetetlen egy megfelelő minőségű tejsavó fehérje.

A kiegészítők piacán a fehérjeforrások közül verhetetlen a tejsavófehérje. Töretlen népszerűségét a gyors felszívódásának, tökéletes tulajdonságainak és kitűnő ízének köszönheti.

Az Pro Nutrition Iso Whey kitűnő kombinációja az ultraszűrt tejsavó protein koncentrátumnak és a CFM tejsavó izolátumnak. Rendkívül alacsony a laktóz és a szénsav tartalma, ezért ajánlott fogyókúrák közben is.

-Felhasználási javaslat: Keverjen a Pro Nutrition Iso Whey termékből 2 adagolókanállal (40g) 300 ml vízzel vagy tejjel. Naponta 1-3 adag elfogyasztása javasolt.
-Ötlet: Fogyassza edzés után, reggel vagy bármikor a nap folyamán.
-Aromák: csokoládé és vanília.
-Kiszerelés: 900 g

Az ajánlott fogyasztási mennyiségeket ne lépje túl. A termék nem helyetessíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.