239 000.- Ft 265 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Pro-Form mindig is a kardió gépek gyártásának élvonalába tartozott, hiszen a cég által gyártott termékek mindig a legjobb minőséggel, kiváló felszereltséggel és nagyfokú megbízhatósággal képviselték a márka hírnevét. Ezekhez az érdemekhez társul az igen széles termékpaletta, hiszen a márka lefedi az egész kardió gép piacot, ugyanis képviseltetik magukat a futópadok, szobakerékpárok, evezőgépek és az elliptikus trénerek piacán is.

Az elliptikus tréneren végzett edzések szervezetre gyakorolt jótékony hatása már számtalanszor bebizonyosodott. A hosszú távú és kitartó edzésekre a emberi test rendkívül jól reagál. Fokozza a szervek vérellátását, rendkívül pozitív hatást fejt ki a szív- és érrendszerre. Fokozza az anyagcsere működést, serkenti a vérkeringést. Az ízületeket pedig csak csekély mértékben terheli.

Ez az ergométer 20 előre beállított edzésprogrammal és 18 ellenállási fokozattal próbálja meg kiszolgálni a legmagasabb felhasználói igényeket is. Masszív vázszerkezetének köszönhetően teherbírása igen nagy. Pulzusunk folyamatos kontroll alatt tartásában kiváló segítség a markolati pulzusmérő. Működése igen csendes, mozgatása a beépített kerekeknek köszönhetően gyors és könnyű. Beépített hangszórók és MP3 lejátszó csatlakoztatási lehetőség gondoskodik arról, hogy az edzések sokkal kellemesebben teljenek.

Technikai adatok:

- Méret: 185x87x170 cm
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 72kg/135kg
- Fékrendszer: mágnesfék
- Lendkerék súlya: 10 kg
- Kijelző: LCD
- Garancia: 1 év