84 900.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Robust márka rendkívül nagy és hosszú évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik az otthoni kardió gépek gyártásának terén. Vásárlóit mindig a lehető legnagyobb felszereltséggel és a lehető legjobb minőséggel próbálja ellátni a termékein keresztül. Termékeinek formaterve és színei mindig az egyediséget és az eleganciát tükrözik.

Az elliptikus tréneren végzett kardió edzések nagyon jó hatással vannak az emberi szervezetre. A kitartó és hosszú távú edzések által megelőzhetőek a szív- és érrendszeri betegségek. Növeli a tüdő kapacitását, javítja az állóképességet. A testsúlycsökkentésben is nagy szerepe van, hiszen kardió edzés közben nagy mennyiségű kalória égethető el.
További előnyös tulajdonságként említhető meg, hogy ízületi problémákkal küzdők, vagy extra túlsúllyal rendelkezők számára kiemelten alkalmas mozgásforma, hiszen csekély mértékben terheli csak az ízületeket.

A Robust Astra egy remek minőségű, kompakt és könnyen kezelhető elliptikus tréner. Különleges tervezése és formája, valamint élénk és kontrasztos színei szinte vonzzák a vásárlók tekintetét. Mágnesféke nyolc fokozatban állítható. A fix kapaszkodó karokba épített pulzusmérő segítségével folyamatosan ideális tartományban tarthatjuk a pulzusszámot. Működése csendes, lábtartója csúszásmentes.

Technikai adatok:

- Méret: 125x62x159 cm
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 33kg/100kg
- Fékrendszer: mágnesfék
- Lendítő Tömeg: 10 kg
- Kijelző: LCD
- Garancia: 1 év