129 900.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

Robust Dallas elliptical - Nagy tudás, elérhető áron

Nagy lendítőtömege miatt a Robust Dallas elliptikus gép teljesen egyenletes és sima mozgást biztosít a legmagasabb ellenállási fokozat mellett is, természetesen szinte hangtalanul. A Robust Dallas elliptikus gép nagy lépéstávolsága élvezetessé és eredményesebbé teszi az edzést az egyéni céloknak megfelelően. A nagy számú beépített edzésprogramnak köszönhetően a Robust Dallas-on végzett mozgás sohasem lesz egyhangú, unalmas. A kapaszkodókarba épített pulzusmérők segítségével folyamatosan követhető a pulzusérték változása, továbbá a pulzuskontrollált programok segítségével az elliptikus gép az életkornak megfelelő pulzustartományban tartja edzés közben a felhasználót.

Robust Dallas elliptical - Nagy tudás, elérhető áron

Nagy lendítőtömege miatt a Robust Dallas elliptikus gép teljesen egyenletes és sima mozgást biztosít a legmagasabb ellenállási fokozat mellett is, természetesen szinte hangtalanul. A Robust Dallas elliptikus gép nagy lépéstávolsága élvezetessé és eredményesebbé teszi az edzést az egyéni céloknak megfelelően. A nagy számú beépített edzésprogramnak köszönhetően a Robust Dallas-on végzett mozgás sohasem lesz egyhangú, unalmas. A kapaszkodókarba épített pulzusmérők segítségével folyamatosan követhető a pulzusérték változása, továbbá a pulzuskontrollált programok segítségével az elliptikus gép az életkornak megfelelő pulzustartományban tartja edzés közben a felhasználót. A Robust Dallas elliptical ergométer akár intenzívebb felhasználás esetén is megfelelő edzőtárs lehet a mindennapokban.

Tulajdonságok 7330BK

Edzés módok

Egyéb nagy, csúszásmentes lábtartó, talajegyenetlenségeket kiegyenlítő talpak, szállítógörgők, csendes ékszíjhajtás, testzsír, pulzusmegnyugvás és célpulzus mérése

Ergométer igen

Fékrendszer 16 fokozatban állítható, elektromotorral szabályozott mágnesfékes rendszer

Garancia 1 év általános, 3 év a vázszerkezetre

Kijelzőktöbbfunkciós LCD: idő, sebesség, távolság, fordulatszám, kalória, pulzus, nehézségi fokozat

Kézpulzus mérés igen

Lendítő tömeg 18 kg

Max. terhelhetőség 100 kg

Méretek (H x SZ x M) 150 x 63 x 160 cm

Pedál ellenállás - watt

Pulzusmérés övvel -

Súly 47 kg