69 900.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Robust márka rendkívül nagy és hosszú évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik az otthoni kardió gépek gyártásának terén. Vásárlóit mindig a lehető legnagyobb felszereltséggel és a lehető legjobb minőséggel próbálja ellátni a termékein keresztül. Termékeinek formaterve és színei mindig az egyediséget és az eleganciát tükrözik.

Az elliptikus tréneren végzett kardió edzések nagyon jó hatással vannak az emberi szervezetre. A kitartó és hosszú távú edzések által megelőzhetőek a szív- és érrendszeri betegségek. Növeli a tüdő kapacitását, javítja az állóképességet. A testsúlycsökkentésben is nagy szerepe van, hiszen kardió edzés közben nagy mennyiségű kalória égethető el.
További előnyös tulajdonságként említhető meg, hogy ízületi problémákkal küzdők, vagy extra túlsúllyal rendelkezők számára kiemelten alkalmas mozgásforma, hiszen csekély mértékben terheli csak az ízületeket.

A Robust Ohio egy kiváló minőségű, csendes és egyenletes hajtással rendelkező, mágnesfékes elliptikus tréner. Fékrendszere nyolc fokozatban állítható. LCD kijelzőjén olyan fontos információk jelennek meg, mint a sebesség, megtett távolság, elégetett kalóriák száma, az edzés kezdete óta eltelt idő és a pulzusszám.

Technikai adatok:

- Méret: 107x66x152 cm
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 28kg/100kg
- Fékrendszer: mágnesfék
- Lendítő Tömeg: 12 kg
- Kijelző: LCD
- Garancia: 1 év