279 900.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A futópad egy olyan gép, egy olyan kiváló segédeszköz, amelyet majdnem minden ember tud használni, edzettségi szinttől függetlenül. A lehetséges célközönség skálája nagyon széles a mozgást eddig sosem végzőktől kezdve a profi futókig. A kitartó edzések eredménye pedig látható lesz.

A kitűzött cél legyen akár testsúly csökkentés, állóképesség növelés vagy a kardiovaszkuláris rendszer karbantartása, a futópad az egyik legkiválóbb és leghasznosabb eszköz ezen célok bármelyikének eléréséhez.

A Robust Performance sebesség és dőlésszög tartománya igen széles skálán variálható, hogy minden felhasználó számára megfelelően intenzív edzés lehetőséget biztosítson. Ezen belül is a maximálisan 22%-ban állítható dőlésszög a kategóriában kiemelkedőnek mondható. Kijelzője minden fontos információt a felhasználó rendelkezésére bocsát. A pulzusmérési módok igénybevétele az érték monitorozása mellett a programok megfelelő működtetése miatt is fontos. A motor teljesítménye kiemelkedően jó. A vásárlók mozgási szokásainak maximális kielégítését számos felhasználói program biztosítja. Alacsony önsúlyához masszív, erős vázszerkezet társul.

 

Technikai adatok:

- Motor teljesítménye: 3 LE.
- Futófelület: 51 cm X 136 cm.
- Méret: 186 cm X 85 cm X 125 cm.
- Önsúly/Max. terhelhetőség: 92 kg / 135 kg.
- Max. sebesség: 22 km/h.
- Max. dőlésszög: 22%.
- Kijelző típusa: LCD.
- Pulzusmérés: markolati.
- Garancia: 2 év.