219 900.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A futópad egy olyan gép, egy olyan kiváló segédeszköz, amelyet majdnem minden ember tud használni, edzettségi szinttől függetlenül. A lehetséges célközönség skálája nagyon széles a mozgást eddig sosem végzőktől kezdve a profi futókig. A kitartó edzések eredménye pedig látható lesz.

A kitűzött cél legyen akár testsúly csökkentés, állóképesség növelés vagy a kardiovaszkuláris rendszer karbantartása, a futópad az egyik legkiválóbb és leghasznosabb eszköz ezen célok bármelyikének eléréséhez.

A Robust Tracer sebesség és dőlésszög tartománya igen széles skálán variálható, hogy minden felhasználó számára megfelelően intenzív edzés lehetőséget biztosítson. Kijelzője minden fontos információt a felhasználó rendelkezésére bocsát. A pulzusmérési módok igénybevétele az érték monitorozása mellett a programok megfelelő működtetése miatt is fontos. A motor teljesítménye tökéletesen megfelel a kategória elvárásainak. A vásárlók mozgási szokásainak maximális kielégítését számos felhasználói program biztosítja. Alacsony önsúlyához masszív, erős vázszerkezet társul.

 

Technikai adatok:

- Motor teljesítménye: 2,5 LE.
- Futófelület: 45 cm X 130 cm.
- Méret: 176 cm X 76 cm X 145 cm.
- Önsúly/Max. terhelhetőség: 68 kg / 120 kg.
- Max. sebesség: 18 km/h.
- Max. dőlésszög: 18%.
- Kijelző típusa: LCD.
- Pulzusmérés: markolati.
- Garancia: 1 év.