189 900.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

Tunturi a kardió gépek gyártásának egyik éllovasa. A márka jelentős és hosszú múltra tekint vissza, amely megalapozta hírnevét. A jelenben betöltött szerepe és tevékenysége igen jelentős, hiszen az otthoni felhasználásra tervezett kardió gépek teljes piacát lefedik. A vásárlók és a piac reakcióinak folyamatos elemzése és az ezekből levont konzekvenciák alapján próbálják meg az aktuális termékpalettájukat tökéletesíteni. A jövőbe senki nem lát, viszont a sokoldalú statisztikák, a merész és nagyratörő fejlesztési tervek és gondolatok, valamint a vásárlók visszajelzései alapján behatárolják, hogy milyen irányba haladjanak a jövőbeni fejlesztéseik. A Tunturi nem csak egy géppel próbálja meg kiszolgálni vásárlói igényeit, hanem egy komplex élményt próbálnak konstruálni.

A kardió gépeken végzett sportolás és testmozgás pozitív hatásai közismertek. Amennyiben specifikusan az evezőpadon végzett edzések előnyeire szeretnénk kitérni, akkor a következő szempontokat célszerű és fontos megemlíteni:

- Az állóképesség javításának egyik legkíválóbb és leghatékonyabb módja
- Szinte egyedülálló módon, a legtöbb izomcsoportot átmozgatja.
- Kiválóan alkalmas intervall edzések végzéséhez.

A GO Row 30 a Tunturi evezőpad kínalátnak egyik jeles képviselője. Komfortos, kényelmes kivitelű, robosztus vázszerkezettel megáldott modell. Mágnesfékes ellenállása nyolc fokozatban, manuálisan állítható. Kijelzője minden fontos információval ellátja a használóját, amelyre csak szüksége lehet. Csekély önsúly és rendkívül magas teherbírás jellemzi. A gyártó a helytakarékossági szempontoknak is igyekszik maximálisan megfelelni, hiszen a gép összecsukható konstrukcióban készül.

Technikai adatok:

- Méret: 209x54x70 cm
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 35kg/135kg
- Fékrendszer: mágnesfék
- Ülés: állítható - 72 cm-es fesztáv
- Kijelző: LCD
- Garancia: 2 év
- Összecsukható kivitel