189 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

Váltogassa a rendelkezésre álló edzésprogramokat, hogy a futás változatosan teljen! A beépített kijelzőn minden beállított mutatót ellenőrizhet. Edzése végén a futófelület felhajtásával könnyen félre tudja tenni kedvenc edzőtársát, hogy az így kevesebb helyet foglaljon lakásában.

Motorteljesítmény:  2.5 HP maximális teljesítményű hajtómotor (1,75 CHP)

Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

Sebesség: 0-16 Km/h (Quick Speed)

A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 0 és 16 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

Dőlésszög: 0% - 10%

Az emelkedési szöget 0,5%-onként egy emelkedési szög módosító gomb megnyomásával tudja változtatni közvetlenül a konzolról 0-10% között.

Futófelület: 41 cm x 130 cm

A csúszásmentes futószalag az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 100 kg 

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 100 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok:

8 súlycsökkentő programból lehet választani melyekben a futószalag sebessége és a futófelület emelkedési szöge változik automatikusan. 

Felhajtható futófelület

A SpaceSaverR márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az emelőkar segítségével. 

Comfort CellT rezgéscsillapító rendszer

A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. A futófelület keménységét 15%-kal lágyítja.

Thump PulseT hüvelykujj pulzusmérő 

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként a hüvelykujjával megérinteni az érzékelőt.

Kijelző 

Kövesse nyomon edzésének paramétereit a konzolon, miközben Ön kellemesen edz. A kijelző mutatja a sebességet, időt, távolságot, az elégetett kalóriát, és a pulzust.

Garancia

12 hónap teljeskörű garancia.