Hívjon az ár miatt!

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

TERMÉKLEÍRÁS

A CR800 Entertainment professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár kifejezetten az edzőtermi környezetben való felhasználásra készült.

A kiváló paraméterekkel rendelkező Spirit CR800-as edzőtermi szobakerékpár alapjaira épült a CR800 Entertainment Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár. 

Magában foglal egy 10.1” átmérőjű érintőképernyőt is, amely 3 különböző képernyő megjelenítésre képes. Ennek segítségével a szobakerékpárt használók edzésük során Tv-zhetnek, internetezhetnek vagy akár a kedvenc zenéjüket is hallgathatják. Emellett természetesen a megfelelő adatokkal is szolgál felhasználójának az edzése paramétereiről.

A Spirit CR800 Entertainment Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár 40 ellenállási fokozattal hárul hozzá, hogy minden igényt kielégítsen. Legyen szó kezdő vagy akár haladó sportolóról, mindenki megtalálja a számára megfelelő edzés intenzitást. 

Pulzusmérésre is lehetősége van a CR800 Entertainment Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár használata közben. Ehhez nem kell mást tennie, mint megfogni a fogantyún található kézpulzus mérőket. 

A roppant magas minőséggel rendelkező habszivacs ülés gondoskodik arról, hogy a hosszabb edzések se okozzanak gondot, kényelemben teljenek elejétől a végéig. 

A CR800 ENT Professzionális szobakerékpár alacsony vázkialakításnak köszönhetően minden, akár mozgásszervi gondokkal is küzdő vendég könnyedén használhatja a szobakerékpárt.

Az optimális edzéspozícióhoz hozzájárul a könnyedén és gyorsan állítható üléspozíció is.

 

Jellemzői:

Nagyméretű 10.1” érintőképernyő.

Tv-nézési, internetezési zenelejátszási lehetőségek.

3 különböző képernyő megjelenítés, amely megfelelő adatokkal szolgál a felhasználójának edzése paramétereiről.

Pulzusmérés a még hatékonyabb edzés érdekében.

Nagyméretű, gyors kötőzáras pedálok.

Magas minőséggel rendelkező habszivacs ülés, a magas kényelemért a hosszabb edzések során.

40 ellenállási fokozat,a mely kielégít minden igényt, legyen az kezdő vagy haladó sportoló.

13.6 kg-os lendkerék

Méretek: 1440 x 740 x 1200 mm

A gép önsúlya: 74.6 kg

Maximális felhasználó súlya: 205 kg