519 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Body-Solid az egyik legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező cég az otthoni kondigépek gyártásának piacán. Új termékeik bemutatása során mindig igyekeznek valami újat és formabontót alkotni a vásárlók részére, természetesen a megszokott kiváló minőség megtartásával.

A súlyzós edzéseknek igen sok, kedvező hatása van az emberi szervezetre, amelyek figyelembe vétele után nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a sportolás ezen formája mindenki számára ajánlott. Példának okáért megemlítendő, hogy pozitív hatással van a szív- és érrendszerre és felgyorsítja az anyagcsere működését. Testsúlyunk leredukálására is kiválóan alkalmas, hiszen súlyzós edzés végzése közben, az intenzitástól függően nagy mennyiségű kalóriát éget el a szervezet. Az ember külső megjelenését legnagyobb mértékben a vázszerkezet és az izomzat határozza meg. Következésképp az izomzat növekedésével formálódik és pozitív irányban változik a megjelenésünk.

Ezek után pedig nézzük meg, hogy mit nyújt tulajdonosa számára ez a kiváló minőségű, otthoni felhasználásra ajánlott és tervezett kondigép. A Body-Solid G6B a teljes test minden izomcsoportjának a megedzésére alkalmas, amellyel jelentős mennyiségű pénzt és helyet takaríthatunk meg. A gyártó ezzel a modellel otthonunkba varázsolja a konditeremben végezhető edzés előnyeit, azonban egy hely- és pénztakarékos módon és kivitelben. Lapsúlyos konstrukcióban készült, így erőszinttől függetlenül mindenki a számára megfelelő terhelésnek teheti ki az izmait. Használata és beállítása igen egyszerű és gyorsan kivitelezhető. Tervezése során az anatómiai szempontok elsődeleges fontosságot élveztek. Kiváló minőségű csigarendszerrel és acélkábellel látták el. Vázszerkezetének masszivitása a biztonságos edzések záloga. A kényelmes feladat végrehajtásról a vastag habszivacs és a műbör bevonat gondoskodik. A G6B hűen tükrözi a cég hitvallását és céljait, amelyek a legkorszerűbb tervezésben, modern, praktikus és a funkcionalitást maximálisan figyelembe vevő formákban és kialakításban testesülnek meg. A gép segítségével megdolgoztatható a mell, váll, hát, kar, és a láb izomzata.

A G9S segítségével a legtöbb fontos gyakorlat végrehajtható, amelyek szükségesek a tejes test izomzatának karbantartásához és átmozgatásához.

Technikai adatok:

- Méret: 315x213x212 cm
- Önsúly: 257 kg
- Lapsúly mennyisége: 95 kg
- Kábel: acél 1 tonna teherbírással
- Vázszerkezet: masszív, acélból készült vastag falú zártszelvények
- Tartozékok: lehúzórúd, egyenes rúd, pántok, heveder, szalagok 
- Gázrugós, igen kényelmes ülés és háttámla
- Igen kényelmes foganytúk és bevonatok
- Kényelmes, duplán varrot kárpitozás