A szabadtéri sportok szerelmeseinek remek választás lehet egy kültéri ping- pong asztal. Az asztali tenisz azon sportok egyike, aminek az eszközigénye igen kicsi. Hiszen elég hozzá beszereznünk egy ping- pong ütőt és néhány labdát. Az asztali tenisz ideális sportolási lehetőség egy családi nyaraláson, vagy hétvégi- baráti összejövetel alkalmából. Tekintse meg és válasszon pingpong asztalaink közül ITT!

Milyen előnyei származhatnak a ping-pongozásból?

A ping-pongozás remekül vezeti le a stresszt, így felnőtteknek szuper kikapcsolódást biztosíthat baráti körben. De ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, akik számos egészségügyi előnyre tehetnek szert, ha rákapnak az asztali teniszezés ízére. Többek között fejlődik a gyorsulási- taktikai képességük, hiszen a ping pongozás gyors reakcióidőt kíván. Emellett szuper időtöltés lehet nekik is a szabad levegőn.

Ráadásul a mai kültéri asztalok, víz- és UV sugárzás állóak, így remekül vészelik át az időjárás viszontagságait. 

A Sponeta ping pong asztalai ráadásul úgy vannak kialakítva, hogy akár egyéni gyakorlásra is lehetősége van, ha le akarja nyűgözni későbbi játékpartnerét. Mindössze annyi a teendő, hogy felhajtjuk az egyik oldalát az asztalnak, és máris edzhetünk következő győzelmünkre.

A kültéri teniszasztalok a lábakra szerelt kerekek segítségével könnyen mozdíthatóak egyik helyről a másikra. Így ott játszunk rajta, ahol éppen jól esik.

Összességében elmondhatjuk, hogy hogyha szabadtéri sportot szeretne űzni, nem nyúl mellé, ha beszerez egy kültéri ping-pong asztalt. Az asztalokhoz biztosítva van ütő és labdatartó is, így biztos lehet benne, hogy a játék végén sem fognak az eszközök elkallódni. Ha azonban az időjárás közbe szól egy szuper meccs alatt, akkor sem kell aggódnia, hiszen könnyedén fedett területre tolhatja kültéri ping-pong asztalát.