189 000.- Ft 209 000.- Ft

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

TERMÉKLEÍRÁS

A spinning kerékpárral történő edzés lehetővé teszi a felesleges zsírégetést és a szív- és érrendszeri erőnlét javítását. Ezt követően a testmozgás csökkenti a kortizol szintjét a vérben vagy a stresszhormonban, és nagy adag szerotonint vagy boldogsághormont termel. Egyszerűen fogalmazva: a rendszeres testmozgás miatt a hangulatunk jelentősen javulni fog.
A mechanikai szilárdság maximális terhelést tesz lehetővé. Az ellenállás állító gomb szintén fék, csak nyomja meg a 15 kg-os lendkerék teljes leállításához.
A HMS SW2102 spinning biciklit szilárd felépítés, kényelem és funkcionalitás jellemzi. Az acélprofiloknak és a szintező lábaknak köszönhetően nagyon stabil és biztonságos.
A kényelmes ülés és a speciálisan profilozott kormány kényelmes karfákkal garantálja a kényelmes helyzetet. A nyereg és a kormány függőlegesen és vízszintesen állítható, így mindenki könnyedén beállíthatja az igényeinek megfelelően. Ezenkívül a kényelmes, fejjel és rögzítőkkel ellátott pedálok biztosítják a láb stabil helyzetét az edzés során. Mindenki egyetért abban, hogy a test hidratálása edzés közben nagyon fontos. A szettben található kulacsnak és egy speciális tartónak köszönhetően ez nem jelent problémát. Mintha mindez nem lenne elég, a számítógép ebben a modellben lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a mobilalkalmazáshoz. Ez a megoldás jó, hogy figyelemmel kísérje edzését és előrehaladását. Telefonját vagy táblagépét egy speciális helyre teheti.
A HMS SW2102 spinning kerékpár nemcsak funkcionalitásával, hanem technikai előnyeivel és innovatív kialakításával is kitűnik. Ez a bicikli még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

 

Műszaki leírás:
Az ellenállás típusa: mechanikus
Ellenállási beállítás típusa: kézi
Ellenállási szintek száma: 8
Lendkerék súlya: 15 kg
Nyeregbeállítás: vízszintesen és függőlegesen, állítható dőlésszöggel
Az ülés magasságának beállítása: 3 cm-enként 5 szinten
Pedál beállítási tartomány: 750-880 mm
A kormány beállítása: függőlegesen és vízszintesen
Számítógép (mérések): idő , távolság, sebesség, pulzus, kalória , forgás percenként
Kijelző méretei: 50 x 75 mm
Számítógép (kiegészítő): Bluetooth

A kerékpár méretei (kiépítve):

  • hossz (mm): 1225;
  • szélesség (mm): 485
  • magasság (mm): 1140;

Számítógép (funkciók):
Mobil alkalmazás támogatása: igen / Kinomap
Maximális felhasználói súly : 120 kg
A termék súlya : 33 kg