159 000.- Ft 199 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Master Sport a kardió gépek gyártásában és forgalmazásában több évre visszanyúló, jelentős múlttal és rengeteg hasznos tapasztalattal rendelkezik. Termékeikkel szinte teljesen lefedik a kardió gépek zsúfolt és versengő piacát, hiszen kínálatukban megtalálhatóak például a futópadok, elliptikus trénerek és a szobakerékpárok is. A cég hitvallása és célja egyszerű. Minden vásárlójukat és ügyfelüket úgy próbálják ellátni a termékeikkel, hogy a legnagyobb elégedettséggel használják a Master Sport kiváló eszközeit és gépeit. Ennek érdekében nyújtják szaktudásuk remekét, elsőrendű figyelemmel tekintenek a vásárlói visszajelzésekre és kamatoztatják a sokéves szakmai tapasztalatukat. Széles áruválasztékkal, kiváló minőséggel és remek árazással próbálnak a piac élére törni.

Tényként kezelendő és megcáfolhatatlan az az állítás, amely szerint a kardió gépeken végzett edzés a sportolás egyik leghatékonyabb és legegészségesebb formája. A rendszeres és kitartó edzések igen pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. A kardió gépeken végzett testmozgás karbantartja a kardiovaszkuláris és légzőrendszert, valamint alkalmas ezek megbetegedéseinek megelőzésére. Javítja az állóképességet. Testsúlycsökkentés céljából is kiválóan alkalmas, hiszen használat közben nagy mennyiségű kalória égethető el. Fokozza az anyagcsere működést. Az ízületeket csak csekély mértékben terheli. Nem szabad elfelednünk azt sem, hogy a külső környezet esetlegesen gátló tényezőitől is mentesít minket a mozgás ezen formája.

A Master E50 az elliptikus trénerek termékpalettájának kiválósága. Megjelenése, minősége és felszereltsége hűen tükrözi a márka céljait és irányultságát.
Ellenállása ergométerhez hűen, elektromosan és 24 fokozatban állítható. A lehető legjobb és legegyenletesebb mozgás elérését a nagy tömegű lendkerék biztosítja. 24 előre beállított edzésprogram áll a rendelkezésünkre. Fő információ forrásunk az LCD kijelző, amely pontos és aktuális adatokkal lát el minket. Pulzusunk mérése a markolaton történik. Masszív vázszerkezetének jóvoltából a maximális terhelhetőség igen magas, ennek ellenére a gép önsúlya igen csekélynek mondható.

Technikai adatok:

- Méret: 144x74x161 cm 
- Önsúly/Max. Terhelhetőség: 49kg/150kg
- Fékrendszer: mágnesfék
- Lendkerék tömege: 10 kg
- Kijelző: LCD
- Garancia: 2 év