649 000.- Ft 690 000.- Ft

Szállítási idő: minimum 2-4 munkanap, raktárkészlet függvényében változhat!

TERMÉKLEÍRÁS

A Spirit CR800 kiváló edzőtermi környezetbe való háttámlás szobakerékpár.

Az alacsony építésű keretnek köszönhetően minden felhasználó könnyedén és gondmentesen ülhet fel rá, valamint az állítható ülésének köszönhetően gyorsan megtalálja a számára megfelelő optimális üléspozíciót.

A hosszabb edzések sem jelenthetnek gondot a Spirit CR800 Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár használata közben, köszönhetően a magas minőséggel rendelkező habszivacs ülésnek. 

A Spirit CR800 Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár LCD kijelzővel rendelkező  nagy méretű konzolján minden információt megtalál (idő, sebesség, elégetett kalóriák száma, watt, távolság, pulzus) így könnyen nyomon követheti edzésének paramétereit.

A Spirit CR800 Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpáron több előre beállított edzőprogram is található, választhat például: Manual, Hill, Fat Burn, Cardio, Strenght, Intervall, Fit Test, HR programok közül.

Az informatív visszajelző valamint a 40 ellenállási fokozat gondoskodik arról, hogy a használója soha ne érezze unalmasnak az edzést és minden igényt kielégítsen, legyen szó kezdő vagy haladó sportolóról.

Pulzusmérésre is lehetősége van a Spirit CR800 Professzionális edzőtermi háttámlás szobakerékpár használata közben. Ennek köszönhetően pontosabb és hatékonyabb edzést biztosít. 

Az extra-sima és egyenletes pedálmozgás a tökéletesen beállított és kiegyensúlyozott görgőknek és csapágyaknak, valamint a generátoros/lendkerekes rendszernek köszönhető.

 

Jellemzői:

Pulzusmérés a még hatékonyabb edzés érdekében.

Generátoros rendszer, melynek köszönhetően nincs szükség külső áramellátásra.

Nagyméretű, gyors kötőzáras pedálok.

Magas minőséggel rendelkező habszivacs ülés, a magas kényelemért a hosszabb edzések során.

40 ellenállási fokozat,a mely kielégít minden igényt, legyen az kezdő vagy haladó sportoló.

13.6 kg-os lendkerék

Méretek: 1440 x 740 x 1200 mm

A gép önsúlya: 74.6 kg

Maximális felhasználó súlya: 205 kg