Hívjon az ár miatt!

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

TERMÉKLEÍRÁS

A CR900 Professzionális háttámlás edzőtermi kerékpár a következő szintre emeli a komfortot és a hatékonyságot az edzés során.

Az alacsony vázmagasság miatt a Spirit CR900 Professzionális háttámlás edzőtermi kerékpár minden használó számára kényelmes ki-be szállást biztosít.

A kényelemről a kiváló anyagok felhasználásával készült, több pozícióban is állítható, öntött hab ülés és a két szögben állítható, gyors kötőzáras pedálok gondoskodnak.

Az edzőtermi felhasználást a nagyméretű görgők és csapágyak teszik lehetővé, melyek gondoskodnak a gondmentes egyenletes pedálfutásról.

A Spirit CR900 Professzionális háttámlás szobakerékpáron több előre beállított edzőprogram is található, emellett 40 ellenállási fokozattal rendelkezik, ennek köszönhetően minden igényt kielégít, legyen szó kezdő vagy haladó sportolóról. 

A könnyen kezelhető nagy méretű kijelzőn minden szükséges információt megtalál: például az időt, sebességet, elégetett kalóriát, wattot, pulzust, fokozatot. 

A minél hatékonyabb edzés eléréséhez pulzusmérésre is lehetősége van, a beépített kézpulzus mérők segítségével. Nincs más dolga, mint megfogni a fogantyún található érzékelőket.

 

Jellemzői:

Alacsony vázmagasság a könnyű ki-be szállás érdekében

Öntött hab ülés

Több pozicíóban is állítható ülés

40 ellenálási fokozat, melyekről a kiváló elektromágneses fékrendszer gondoskodik

Racsnis pedálok melyen 2 szögben állíthatóak a maximális kényelem érdekében

Teljes élettartam vázgarancia

3 év alkatrész, mechanikai elem garancia

13,6 kg-os lendkerék, 9,5:1 áttétel

Méretek: 1701x737x1220 mm

A gép önsúlya: 88kg

Maximális felhasználó súlya: 204kg