189 000.- Ft 219 000.- Ft

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

+
-

TERMÉKLEÍRÁS

A ZM5005 egy mágneses evezőgép, amelyet stílusos kialakítása, egyszerű használata és könnyű összecsukhatóságának köszönhetően sok helymegtakarítás jellemez. A ZM5005 egy robusztus, könnyen használható termék, 6 fokozatú terhelésbeállítással, amely lehetővé teszi, hogy az edzéseket a képességeihez igazítsa.

A központ megjeleníti az összes szükséges edzésinformációt, beleértve az ütések számát, az időt és a távolságot. A ZM5005 modell szilárd szerkezet, kényelmes hajtogatási lehetőséggel. A hajtogatás után az evezőpad függőleges helyzetbe kerülhet.

Nagyon sok helyet takarít meg. Ráadásul könnyen látható helyen tárolható, mivel stílusos kialakítása miatt bármilyen belső tér dekorációjához illeszkedik. A görgőknek köszönhetően a felhasználó  kényelmesen elhelyezheti. Evezőgép vagy evezőergométer nagyszerű módja a zsírégetésnek, valamint az erő és az állóképesség fejlesztésének. Ez a fajta aerob erő a gyakorlatban az egész testet bevonja munkába, és így hihetetlen eredményeket garantál.

Pozitív hatással van a kardiopulmonáris rendszerre és erősíti a szívizomzatot. A ZM5005 egy stílusos, robusztus és előnyökkel teli berendezés, amely lehetővé teszi, hogy fitneszét a következő szintre emelje.

Ellenállás: mágneses

Terhelési tartomány: 1-6

Ellenállás beállítása: automatikus

A lendkerék súlya: 3 kg

Számítógép: Idő: igen

Távolság: igen

Sebesség: nem

Pulzus: nem

Kalória: nem

A kijelző típusa: LED 

Lábtámasz elöl: igen

Görgők: igen

Méretek kibontva: Hossza: 176 cm Szélesség: 60 cm Magasság: 49 cm

Méretek összecsukva: Hossza: 25,5 cm Szélesség: 60 cm Magasság: 176 cm

A felhasználó maximális súlya: 150 kg

A termék súlya: 27 kg

Hasonló termékek