LAPSÚLYOS KONDIGÉPEK

Az elite-fitness.hu oldalon található felszerelések, minden sportolni vágyó igényét kielégítik. A sportszerek tárháza rendkívül nagy. Itt nemcsak a profi sportolók, hanem az amatőrök is megtalálják a számukra tökéletes gépet. Az se essen kétségbe, aki most ismerkedik valamelyik mozgásformával, vagy éppen nem szeret edzőterembe járni, hiszen az oldalon található termékek segítségével, bárki könnyedén edzőtermet tud varázsolni otthonába, természetesen helytakarékosan. Többféle multifunkcionális gép közül választhatunk, hogy testünk minden izmát edzésben tudjuk tartani. A gépek a legújabb gyártási technológiával készültek, hogy időtálló minőséget biztosítsunk vásárlóink számára. Ebbe beletartozik, hogy a gépek színezése magas minőségű, extra terhelhetőségű gumiszalagokkal vannak ellátva, az ülések rugalmas anyaga és különleges kárpitozása segítségével ellenállnak az izzadságnak, formatervezett berendezések. A keretek és a kiegészítők könnyen szállíthatóak, könnyű anyagból készültek, helytakarékosak, ezzel is megkönnyítve a vásárlást. A kondigépek is, mint minden más rengeteg újításon és technikai fejlesztésen mentek keresztül az évtizedek folyamán. Ezt követte az elite-fitness csapata is, a folyamatosan frissülő, megújuló termékeivel mindig az volt a célja, hogy az elégedett vásárlók táborát gyarapítsa.

Az online kaszinóban való játék során súlyzós gépeken végzett edzés nagyszerű módja annak, hogy fitten tartsa magát és növelje szellemi állóképességét. A súlyemelés nemcsak a testet erősíti, hanem javítja az általános közérzetet is az online valodi pénzes casino való játék után, és segít több zsírégetésben pihenés közben. Még akkor is, ha nincs hozzáférése edzőteremhez, a súlyzógépek olcsó módot jelenthetnek a kaszinóipar formában tartására. Feszült izmok nélkül a szerencsejáték meglehetősen megterhelő.

Az elhízás komoly egészségügyi kockázatokkal jár. A szívbetegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a rák, a visszértágulat és a köszvény csak néhány az elhízással járó betegség közül. Ennek ellenére még nem késő tenni valamit ez ellen. A jó otthoni edzőterem elegendő lehet ahhoz, hogy átfogó erőnléti programot biztosítson Önnek. Más szóval, egy jó otthoni konditeremnek képesnek kell lennie a kar, a váll, a hát, a gyomor és a láb izmainak megterhelésére és erősítésére. A lapsúlyos kondigépet több izomcsoport kidolgozására tervezték ugyanazon funkció használatával.

A lapsúlyos kondigép súlyokat, valamint tárcsa- és kábelrendszereket használ az edzéshez szükséges ellenállás biztosítására. A lapsúlyos kondigépet konditermekben használják, de otthon is sokat segíthet ráadásul, ha beszerez egyet, otthon is kialakíthatja saját edzőtermét. Általában síneken csúszó súlyokból állnak, valamint a gyakorlatok elvégzésére tervezett állítható tárcsarendszerekkel rendelkeznek. A lapsúlyos kondigép és egy jól eltervezett testedzés biztosítja az egészséges élet fenntartásához szükséges megerősítést. A metabolikus túlterhelés akkor fordul elő, amikor egy izomnak teljes kifáradásig kell dolgoznia, és nincs energiája újabb összehúzódás létrehozására. Az izomnövekedés mechanikai vagy metabolikus túlterhelés következtében következik be. A gyors izomnövekedés elérésének hosszú ideje tartó testépítő titka a lapsúlyos kondigép használata.

A gépek biztosítják a legbiztonságosabb és legidőhatékonyabb módszert arra, hogy teljes legyen az izomnövekedés és biztosítja, hogy egy adott izomban minden rost megkötődjön. A lapsúlyos kondigép használható mell izomzat, bicepsz, tricepsz, hátizom, illetve hasizom kidolgozására is, tehát egy sokszínű gépről van szó, amibe érdemes befektetni. Ha ezt a kondigépet használja, valóban érezni fogja az előnyöket a felső, a középső és a hátsó régióban, valamint elősegíti a karokat is az edzés során. Megragadva a felső rudat, húzza lefelé a mellkasa felé, és a legjobb eredmény elérése érdekében húzza a rudakat a lehető legközelebb egymáshoz. Az izomnak két összetevője van: a fascia rugalmas alkotóeleme és a kötőszövet, amely felelős az alak kialakításáért és az erők átadásáért az egyik izomrészből a másikba, valamint az aktin és a miozin fehérje szálak összehúzódó eleme, amelyek az izomösszehúzódások ellenőrzéséért felelősek.

Az izom méretének és erejének javításához külső ellenállás alkalmazása szükséges ahhoz, hogy a kontraktilis elem serkentse azt, hogy képes legyen magasabb szintű erő létrehozására. A lapsúlyos kondigép rendkívül eredményes lehet ennek az eredménynek az eléréséhez. Webáruházunkban találhat majd olyan világhírű kondigép márkákat is, mint például a Robust, a Master Ares a Tonturi, valamint a Hammer Ferrum. Ezek a kondigépek nem foglalnak sok helyet, de mégis elegánsak és minden izom erősítéssel kapcsolatos célt elérnek.

Lapsúlyos kondigép – hatékony és időtálló

A súly alapú kondigépek súlyokat, valamint tárcsa- és kábelrendszereket használ az edzéshez szükséges ellenállás biztosítására, ezek segítségével növelik az ellenállást. Ezeket a gépeket használhatja az edzőtermekben és otthoni használatra is megvásárolhatja, például a lapsúlyos kondigép valamelyik típusát. A lapsúlyos kondigép fő előnye, hogy hosszútávon képesek ellenállni az elhasználódásnak, vagyis a lapsúlyos kondigépek időtállóak, még jelentős terhelés mellett is. Míg az idő múlásával a rudak vagy szalagok rugalmassága elhasználódik, és ki kell cserélnie az ellenállási rendszert, ez a súlyzós gépeknél nem történik meg. Egy igényes lapsúlyos kondigép, minimális karbantartással nagyon hosszú ideig kiszolgál bennünket. 

Lapsúlyos kondigép - könnyűkezelés

Az edzés megkezdése után, amikor izmot építünk, idővel erősödik az izomzatunk és a kezdő súlyokat kinőjük, így az otthoni lapsúlyos kondigép értékeit, újabb súlyok vásárlásával kell frissítenünk. A konditeremben használt minőségi gépeken a súly szinte korlátlan. A lapsúlyos kondigép talán az egyik legrégebbi edzésforma, és mint a legtöbb kondigép, így a lapsúlyos kondigép is nagyon sok fejlesztésen, technikai újításon esett át, amelyek az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján változtak. Óriási a kínálat ebben a kategóriában is, de a legfontosabb az, hogy a kondigépek használata, a fitness termek rendszeres felkeresése, vagyis az edzések rendkívül jó hatással vannak a szervezetünkre, egészségünkre!

Egy jó színvonalú lapsúlyos kondigép szinte minden izomzatunkat fejleszti.

Milyen izmokat dolgoztathatunk meg a lapsúlyos kondigép használatával: 

 • Tricepsz

 • Bicepsz

 • Mellizom

 • Első combizmok

 • Hátsó combizmok 

 • Hátizom

 • Hasizom

 • Vádli

 • Csípő izomzata

 • Farizom

 

Miért előnyös a lapsúlyos kondigép használata?

 

Kíméli az ízületeket és az ínszalagokat, és még a megfelelő testartás, és a szabályos gyakorlat kivitelezésében is segít. Ráadásul egy jól kivitelezett gyakorlatsor támogatja a zsírégetést, fejleszti az izomzatunkat. Mindezeken felül javítja a vérkeringést, fokozza az állóképességet, javítja az állóképességet. 

 

Lapsúlyos kondigép az elite-fitness.hu webáruházból

Széles kínálatunk minden sportolni vágyó igényét kielégíti, nemcsak a profi sportolókra gondoltunk, hanem a mozgáskedvelőkre is, akik inkább csak kedvtelésből kondiznak. Az sem gond, ha nem szeret edzőterembe járni, hiszen az oldalon található termékek segítségével, bárki könnyedén, és helytakarékosan edzőtermet tud varázsolni otthonába. Többféle multifunkcionális gép közül választhatunk, hogy testünk minden izmát átmozgathassuk. A lapsúlyos kondigépek nem csak a konditermek kedvencei, az otthoni edzésnél is nagyon sokan választják ezeket a gépeket, ugyanis a lapsúlyos kondigépek rendkívül modernek és könnyen kezelhető. A lapsúlyos kondigépet több izomcsoport kidolgozására tervezték ugyanazon funkció használatával, így átfogó erőnléti programot biztosít a felhasználójának. Más szóval, egy jó otthoni konditeremnek képesnek kell lennie a kar, a váll, a hát, a gyomor és a láb izmainak megterhelésére és erősítésére, erre megfelelő a lapsúlyos kondigép.

A lapsúlyos kondigép – az egészség őr

A lapsúlyos kondigép és egy jól megtervezett edzésprogram tökéletesen biztosítja az egészséges élet fenntartását és az izomzat fejlődését. A metabolikus túlterhelés akkor fordul elő, amikor egy izomnak teljes kifáradásig kell dolgoznia, és nincs energiája újabb összehúzódás létrehozására. Az izomnövekedés mechanikai vagy metabolikus túlterhelés következtében következik be. A gyors izomnövekedés elérésének hosszú ideje tartó testépítő titka a lapsúlyos kondigép használata. A lapsúlyos kondigép jól használható a mell izomzat, a bicepsz, a tricepsz, a hátizom, a combok, illetve hasizom kidolgozására is, tehát egy sokszínű gépről van szó, amibe érdemes befektetni. Ha ezt a kondigépet használja, valóban érezni fogja az előnyöket a felső, a középső és a hátsó régióban, valamint elősegíti a karok növekedését is az edzés során. A lapsúlyos kondigép rendkívül eredményes lehet és a rendszeres használattal rövid idő alatt jelentős fejlődés érhetünk el. Webáruházunkban találhat majd olyan világhírű kondigép márkákat is, mint például a Robust, a Master Ares a Tunturi, valamint a Hammer Ferrum. Ezek a kombinált kondigépek nem foglalnak sok helyet, de mégis elegánsak és minden izomerősítéssel kapcsolatos célt elérnek.

Szabad súlyok helyett, lapsúlyos kondigép 

Hogy kinek melyik módszer válik be, az függ az egyén adottságaitól, céljaitól, és a kitartásától is, persze néhány törvényszerűség azért akad ebben a témában. Kezdésnek a szakemberek inkább a szabadsúlyos edzést ajánlják. Könnyen fejleszthető az idegrendszer és az izom, megtanuljuk az izomzat használatát a kisebb szabad súlyokkal. Az igazi fejlődéshez, azonban elengedhetetlen a lapsúlyos kondigép használata. A gépekkel látványosabb lesz az egyes izmok fejlődése. Az edzőgépekkel differenciált mozgathatjuk az egyes izmokat. A szabadon mozgatott súlyzókkal szemben, például a lapsúlyos kondigép, a teljes mozgástartományban azonos irányból azonos ellenállást nyújt. 

Lapsúlyos kondigép a nagy emelésekhez

A kondigép másik előnye, hogy jobban meg lehet emelni vele nagyobb súlyt - például sokkal többet, mint a súlyzókkal, valamint sokkal könnyebb megcélozni azokat az izomcsoportokat, amelyeken dolgozni szeretnénk. A gépeknél kisebb a sérülés veszélye is, mert nem szabadon mozgatunk, természetesen ez akkor igaz, ha helyesen végezzük el a gyakorlatot! Az sem gond, ha az elején még nem ismerjük a tökéletes használatot, hiszen a gép nagyszerű kiindulópont, segítség lesz a megfelelő technika elsajátításában, és abban, hogy, hogyan kell érezni az izomzatot a gyakorlatok közben. Tehát válassza a gépek használatát a következő fő okokból: jobban megcélozhat egy adott izomzatot, és könnyebben elsajátíthatja a súlyemelés technikáját. 

Válasszon terveinek megfelelő lapsúlyos kondigépet az elite-finess webáruházából! 

 

+

63 termék a kategóriában.

LAPSÚLYOS KONDIGÉPEK

Az elite-fitness.hu oldalon található felszerelések, minden sportolni vágyó igényét kielégítik. A sportszerek tárháza rendkívül nagy. Itt nemcsak a profi sportolók, hanem az amatőrök is megtalálják a számukra tökéletes gépet. Az se essen kétségbe, aki most ismerkedik valamelyik mozgásformával, vagy éppen nem szeret edzőterembe járni, hiszen az oldalon található termékek segítségével, bárki könnyedén edzőtermet tud varázsolni otthonába, természetesen helytakarékosan. Többféle multifunkcionális gép közül választhatunk, hogy testünk minden izmát edzésben tudjuk tartani. A gépek a legújabb gyártási technológiával készültek, hogy időtálló minőséget biztosítsunk vásárlóink számára. Ebbe beletartozik, hogy a gépek színezése magas minőségű, extra terhelhetőségű gumiszalagokkal vannak ellátva, az ülések rugalmas anyaga és különleges kárpitozása segítségével ellenállnak az izzadságnak, formatervezett berendezések. A keretek és a kiegészítők könnyen szállíthatóak, könnyű anyagból készültek, helytakarékosak, ezzel is megkönnyítve a vásárlást. A kondigépek is, mint minden más rengeteg újításon és technikai fejlesztésen mentek keresztül az évtizedek folyamán. Ezt követte az elite-fitness csapata is, a folyamatosan frissülő, megújuló termékeivel mindig az volt a célja, hogy az elégedett vásárlók táborát gyarapítsa.

Az online kaszinóban való játék során súlyzós gépeken végzett edzés nagyszerű módja annak, hogy fitten tartsa magát és növelje szellemi állóképességét. A súlyemelés nemcsak a testet erősíti, hanem javítja az általános közérzetet is az online valodi pénzes casino való játék után, és segít több zsírégetésben pihenés közben. Még akkor is, ha nincs hozzáférése edzőteremhez, a súlyzógépek olcsó módot jelenthetnek a kaszinóipar formában tartására. Feszült izmok nélkül a szerencsejáték meglehetősen megterhelő.

Az elhízás komoly egészségügyi kockázatokkal jár. A szívbetegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a rák, a visszértágulat és a köszvény csak néhány az elhízással járó betegség közül. Ennek ellenére még nem késő tenni valamit ez ellen. A jó otthoni edzőterem elegendő lehet ahhoz, hogy átfogó erőnléti programot biztosítson Önnek. Más szóval, egy jó otthoni konditeremnek képesnek kell lennie a kar, a váll, a hát, a gyomor és a láb izmainak megterhelésére és erősítésére. A lapsúlyos kondigépet több izomcsoport kidolgozására tervezték ugyanazon funkció használatával.

A lapsúlyos kondigép súlyokat, valamint tárcsa- és kábelrendszereket használ az edzéshez szükséges ellenállás biztosítására. A lapsúlyos kondigépet konditermekben használják, de otthon is sokat segíthet ráadásul, ha beszerez egyet, otthon is kialakíthatja saját edzőtermét. Általában síneken csúszó súlyokból állnak, valamint a gyakorlatok elvégzésére tervezett állítható tárcsarendszerekkel rendelkeznek. A lapsúlyos kondigép és egy jól eltervezett testedzés biztosítja az egészséges élet fenntartásához szükséges megerősítést. A metabolikus túlterhelés akkor fordul elő, amikor egy izomnak teljes kifáradásig kell dolgoznia, és nincs energiája újabb összehúzódás létrehozására. Az izomnövekedés mechanikai vagy metabolikus túlterhelés következtében következik be. A gyors izomnövekedés elérésének hosszú ideje tartó testépítő titka a lapsúlyos kondigép használata.

A gépek biztosítják a legbiztonságosabb és legidőhatékonyabb módszert arra, hogy teljes legyen az izomnövekedés és biztosítja, hogy egy adott izomban minden rost megkötődjön. A lapsúlyos kondigép használható mell izomzat, bicepsz, tricepsz, hátizom, illetve hasizom kidolgozására is, tehát egy sokszínű gépről van szó, amibe érdemes befektetni. Ha ezt a kondigépet használja, valóban érezni fogja az előnyöket a felső, a középső és a hátsó régióban, valamint elősegíti a karokat is az edzés során. Megragadva a felső rudat, húzza lefelé a mellkasa felé, és a legjobb eredmény elérése érdekében húzza a rudakat a lehető legközelebb egymáshoz. Az izomnak két összetevője van: a fascia rugalmas alkotóeleme és a kötőszövet, amely felelős az alak kialakításáért és az erők átadásáért az egyik izomrészből a másikba, valamint az aktin és a miozin fehérje szálak összehúzódó eleme, amelyek az izomösszehúzódások ellenőrzéséért felelősek.

Az izom méretének és erejének javításához külső ellenállás alkalmazása szükséges ahhoz, hogy a kontraktilis elem serkentse azt, hogy képes legyen magasabb szintű erő létrehozására. A lapsúlyos kondigép rendkívül eredményes lehet ennek az eredménynek az eléréséhez. Webáruházunkban találhat majd olyan világhírű kondigép márkákat is, mint például a Robust, a Master Ares a Tonturi, valamint a Hammer Ferrum. Ezek a kondigépek nem foglalnak sok helyet, de mégis elegánsak és minden izom erősítéssel kapcsolatos célt elérnek.

Lapsúlyos kondigép – hatékony és időtálló

A súly alapú kondigépek súlyokat, valamint tárcsa- és kábelrendszereket használ az edzéshez szükséges ellenállás biztosítására, ezek segítségével növelik az ellenállást. Ezeket a gépeket használhatja az edzőtermekben és otthoni használatra is megvásárolhatja, például a lapsúlyos kondigép valamelyik típusát. A lapsúlyos kondigép fő előnye, hogy hosszútávon képesek ellenállni az elhasználódásnak, vagyis a lapsúlyos kondigépek időtállóak, még jelentős terhelés mellett is. Míg az idő múlásával a rudak vagy szalagok rugalmassága elhasználódik, és ki kell cserélnie az ellenállási rendszert, ez a súlyzós gépeknél nem történik meg. Egy igényes lapsúlyos kondigép, minimális karbantartással nagyon hosszú ideig kiszolgál bennünket. 

Lapsúlyos kondigép - könnyűkezelés

Az edzés megkezdése után, amikor izmot építünk, idővel erősödik az izomzatunk és a kezdő súlyokat kinőjük, így az otthoni lapsúlyos kondigép értékeit, újabb súlyok vásárlásával kell frissítenünk. A konditeremben használt minőségi gépeken a súly szinte korlátlan. A lapsúlyos kondigép talán az egyik legrégebbi edzésforma, és mint a legtöbb kondigép, így a lapsúlyos kondigép is nagyon sok fejlesztésen, technikai újításon esett át, amelyek az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján változtak. Óriási a kínálat ebben a kategóriában is, de a legfontosabb az, hogy a kondigépek használata, a fitness termek rendszeres felkeresése, vagyis az edzések rendkívül jó hatással vannak a szervezetünkre, egészségünkre!

Egy jó színvonalú lapsúlyos kondigép szinte minden izomzatunkat fejleszti.

Milyen izmokat dolgoztathatunk meg a lapsúlyos kondigép használatával: 

 • Tricepsz

 • Bicepsz

 • Mellizom

 • Első combizmok

 • Hátsó combizmok 

 • Hátizom

 • Hasizom

 • Vádli

 • Csípő izomzata

 • Farizom

 

Miért előnyös a lapsúlyos kondigép használata?

 

Kíméli az ízületeket és az ínszalagokat, és még a megfelelő testartás, és a szabályos gyakorlat kivitelezésében is segít. Ráadásul egy jól kivitelezett gyakorlatsor támogatja a zsírégetést, fejleszti az izomzatunkat. Mindezeken felül javítja a vérkeringést, fokozza az állóképességet, javítja az állóképességet. 

 

Lapsúlyos kondigép az elite-fitness.hu webáruházból

Széles kínálatunk minden sportolni vágyó igényét kielégíti, nemcsak a profi sportolókra gondoltunk, hanem a mozgáskedvelőkre is, akik inkább csak kedvtelésből kondiznak. Az sem gond, ha nem szeret edzőterembe járni, hiszen az oldalon található termékek segítségével, bárki könnyedén, és helytakarékosan edzőtermet tud varázsolni otthonába. Többféle multifunkcionális gép közül választhatunk, hogy testünk minden izmát átmozgathassuk. A lapsúlyos kondigépek nem csak a konditermek kedvencei, az otthoni edzésnél is nagyon sokan választják ezeket a gépeket, ugyanis a lapsúlyos kondigépek rendkívül modernek és könnyen kezelhető. A lapsúlyos kondigépet több izomcsoport kidolgozására tervezték ugyanazon funkció használatával, így átfogó erőnléti programot biztosít a felhasználójának. Más szóval, egy jó otthoni konditeremnek képesnek kell lennie a kar, a váll, a hát, a gyomor és a láb izmainak megterhelésére és erősítésére, erre megfelelő a lapsúlyos kondigép.

A lapsúlyos kondigép – az egészség őr

A lapsúlyos kondigép és egy jól megtervezett edzésprogram tökéletesen biztosítja az egészséges élet fenntartását és az izomzat fejlődését. A metabolikus túlterhelés akkor fordul elő, amikor egy izomnak teljes kifáradásig kell dolgoznia, és nincs energiája újabb összehúzódás létrehozására. Az izomnövekedés mechanikai vagy metabolikus túlterhelés következtében következik be. A gyors izomnövekedés elérésének hosszú ideje tartó testépítő titka a lapsúlyos kondigép használata. A lapsúlyos kondigép jól használható a mell izomzat, a bicepsz, a tricepsz, a hátizom, a combok, illetve hasizom kidolgozására is, tehát egy sokszínű gépről van szó, amibe érdemes befektetni. Ha ezt a kondigépet használja, valóban érezni fogja az előnyöket a felső, a középső és a hátsó régióban, valamint elősegíti a karok növekedését is az edzés során. A lapsúlyos kondigép rendkívül eredményes lehet és a rendszeres használattal rövid idő alatt jelentős fejlődés érhetünk el. Webáruházunkban találhat majd olyan világhírű kondigép márkákat is, mint például a Robust, a Master Ares a Tunturi, valamint a Hammer Ferrum. Ezek a kombinált kondigépek nem foglalnak sok helyet, de mégis elegánsak és minden izomerősítéssel kapcsolatos célt elérnek.

Szabad súlyok helyett, lapsúlyos kondigép 

Hogy kinek melyik módszer válik be, az függ az egyén adottságaitól, céljaitól, és a kitartásától is, persze néhány törvényszerűség azért akad ebben a témában. Kezdésnek a szakemberek inkább a szabadsúlyos edzést ajánlják. Könnyen fejleszthető az idegrendszer és az izom, megtanuljuk az izomzat használatát a kisebb szabad súlyokkal. Az igazi fejlődéshez, azonban elengedhetetlen a lapsúlyos kondigép használata. A gépekkel látványosabb lesz az egyes izmok fejlődése. Az edzőgépekkel differenciált mozgathatjuk az egyes izmokat. A szabadon mozgatott súlyzókkal szemben, például a lapsúlyos kondigép, a teljes mozgástartományban azonos irányból azonos ellenállást nyújt. 

Lapsúlyos kondigép a nagy emelésekhez

A kondigép másik előnye, hogy jobban meg lehet emelni vele nagyobb súlyt - például sokkal többet, mint a súlyzókkal, valamint sokkal könnyebb megcélozni azokat az izomcsoportokat, amelyeken dolgozni szeretnénk. A gépeknél kisebb a sérülés veszélye is, mert nem szabadon mozgatunk, természetesen ez akkor igaz, ha helyesen végezzük el a gyakorlatot! Az sem gond, ha az elején még nem ismerjük a tökéletes használatot, hiszen a gép nagyszerű kiindulópont, segítség lesz a megfelelő technika elsajátításában, és abban, hogy, hogyan kell érezni az izomzatot a gyakorlatok közben. Tehát válassza a gépek használatát a következő fő okokból: jobban megcélozhat egy adott izomzatot, és könnyebben elsajátíthatja a súlyemelés technikáját. 

Válasszon terveinek megfelelő lapsúlyos kondigépet az elite-finess webáruházából!