Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Soproni Rendészeti Integrált Központ konditerme

2022-ben átadásra került a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Soproni Rendészeti Integrált Központ konditerme.

Az amerikai prémium Spirit márka kardiógépeivel az Interatletika márka erősítőgépeivel és egyébb kiegészítőkkel lett felszerelve az edzőterem. 

Elite Fitness Kisvárda

Első Franchise edzőtermünk.

2021-ben újabb színvonalas edzőterem nyitott Kisvárda városában, melyet szintén a világ legjobb gépeivel szereltünk fel, mint a Life Fitness,Nautilus,Interatletika, Cybex, Marbo Sport, valamint kardió gépekből a Spirit Fitness.

Eissmann Automotive Hungaria Kft.

Az edzőtermek mellett kisebb közületi használatú termeket is létrehozunk, mint a képeken látható a nyíregyházi Eissmann Automotive Hungaria Kft. konditerme, ahova: Spirit professzionális kardió gépeket és Inter Atletika erőgépeket helyzetünk el!

 

Cégünk saját edzőterme: Elite Fitness - Debrecen

Elite Fitness Debrecen

H2O Újfehértó

Újfehértó legújabb, színvonalas edőterme, mely a H2O Szabadidőközpontban található - Life Fitness, Cybex, Pulse, Inter Atletika és TECA professzionális edzőgépekkel szereltünk fel.

A büfében megtalálható a legjobb Pro Nutrition, Weider, Z-Konzept táplálékkiegészítő. Igényes környezetben, számos kikapcsolódási lehetőség mellett várja a sportolni vágyókat.

D FTINESS KÖZPONT

A térség legmodernebb és legjobban felszerelt Fitnesz és testépítő Szabadidő Központjába is megtalálható a munkánk . A folyamatosan bővülő és megújuló 3500 m2-es szabadidő és sport központ is igénybe vette a szakértelmünket.

Általunk került berendezésre a méltán híres spinning terem, de cégünk szállított Life Fitness, Techogym és Precor márkájú erősítő illetve kardió gépeket (futópadok, szobakerékpárok, ellipszis trénerek valamint taposók) is a D Fitness Központ számára.

A kiválóan felszerelt és szinte minden igényt kielégítő profi kiszolgálással rendelkező büfé illetve recepció részlegen évek óta megtalálható az általunk forgalmazott Pro Nutrition táplálék kiegészítő márka számos kiváló terméke (fehérje szeletek, fehérje turmixok, tömegnövelő turmixok).

Chili Fitness Gym

2019-ben újabb színvonalas edzőterem nyitott Debrecen városában, melyet szintén a világ legjobb gépeivel szereltünk fel, mint a Life Fitness, Hoist, Hammer Strength, Nebula, Cybex, Marbo Sport, valamint kardió gépekből a Spirit Fitness.

CUTLER FITNESS GYŐR

A folyamatosan bővülő és nagy népszerűségnek örvendő Győri CUtler Fitness, új teljesen hölgyekre szabott Woman1s Fitness részlegét rendeztük be. A géppark kiválló és kifogástalanul felújított Life Fitness erőgépekből, futópadokból, ellipszisekből szobakerékpárokból, valamint új gépekből tevődik össze.

A felhasznált márkák közt megtalálható az Inter Atletika, Marbo, Life Fitness és a Technogym is.

Wallmer Center fitness & wellnes

A Wallmer Center fitness & wellness edzőterem Nyíregyháza egyik legkulturáltabb és kiváló gépparkkal rendelkező edzőterme. Számunkra ez egyben iroda valamint bemutatótermünk is, ahol az érdeklődők és a vendégek megtekinthetik az általunk forgalmazott márkák kiváló termékeit.

A recepció pultjában megtalálhatóak az általunk forgalmazott Pro Nutrition, Weider, Z-konzept termékek széles palettáját fehérje szeletek, (fehérje turmixok, tömegnövelő turmixok, edzés előtti energizálók, BCAA italok, glutamin stb) amely kétséget kizáróan minden igényt kielégítő recepció pultban. Az edzőterem kardió részlege számos elit márkájú futópaddal, ellipszis trénerrel, taposóval és szobakerékpárral büszkélkedik. Megtalálhatóak köztük mind a Technogym és a Life Fitness legjobb gépei is! Az erősítő részleg gerincét a kiváló Technogym és Life Fitness géppark alkotja.

Tísia Hotel Tiszaújváros

Interatletika x-line erősítő gépek egyedi kárpitozással, Spirit Fitness elliptikus tréner és evezőgép, Elite Fitness keyboard treadmill és mozgólépcső. Elite Fitness Ab coaster és állítható pad.

MOZI Fitness - Tápiószentmárton

A kisebb települések is nagy léptékben fejlődnek. A tápiószentmártoni MOZI Fitness edzőterme is a minőséget választotta, így helyet kapott nehány minőségi IMPULSE SL és IT szériás kondigép és TechnoGym gép is. Köszönjük a bizalmat!

Chili Fitness Debrecen

Pro Nutrition, Weider, Z-Konzept táplálék kiegészítők. Erősítő gépek, Life Fitness futópadok, szobakerékpárok.

Herkules Gym - Hajdúszoboszló

Herkules Gym - Hajdúszoboszló

UniFit Fitness & Gym Center Debrecen

Az UniFit Fitness & Gym Center Debrecen is bizalmat szavazott az Elite Fitness csapatának. A pultban már kaphatóak az általunk forgalmazott Pro Nutrition, Weider és Z-konzept terméket széles palettája.

Ásotthalom

Life fitness, Technogym BH fitness, Master Fitness. Erősítő gépe, lábtoló, fekvenyomó padok, lehuzó csigák, vállnyomó, oldalemelő gép, tárogató, futópadok, ellipszisek, szobakerékpárok.
 

A Te Edzőtermed

A Te Edzőtermed Nyíregyháza egyik legújabb edzőterme. 2017 áprilisában nyitotta meg kapuit minden sportolni, kikapcsolódni vágyó számára.

Szaktudásunkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy mind a kardió mind a súlyzó szekció a lehető legmagasabb minőséget nyújtsa. A kardió részlegben megtalálhatóak az általunk forgalmazott kiváló professzionális MASTER futópadok, ellipszisek, szobakerékpárok valamint Technogym Wave és Life Fitness taposó.

A büfében megtalálható az általunk forgalmazott Pro Nutrition táplálék kiegészítő márka számos kiváló terméke.

K2 Fitness Dunakeszi

A Dunakeszin található K2 Fitness is igénybe vette szolgáltatásainkat. Sikeresen fejlesztettük a kardió és az erősítő részleget. Több általunk forgalmazott márka kiválló termékeit is elhoztuk ebbe a folyamatosan bővülő és fejlődő edzőterembe. Többek közt Spirit futópadok, Life Fitness Ab coaster hasizom erősítő, Concept 2 evezőgép valamint az Inter Atletika több erőgépe is helyet kapott az edzőtermen bell.

 

Baross Egészségközpont

A Baross Egészségközpont tulajdonosainak is elnyerték tetszésüket az általunk prezentált professzionális edzőtermi gépek és súlyzók. Ezután az eddig is kiválóan felszerelt edzőtermüket ékesíti töb Inter Atletika gép is ( Melltámaszos evező, kombinált tárogató/hátsóváll gép, rásegítős húzódzkodó/tolódzkodó gép).

Aesthetics Fitness Studiò

Az ózdi Aesthetics Fitness Studiòba is az általunk forgalmazott Master Sport futópad és ellipszis került, valamint az erősítő részleget is mi biztosítottuk számukra. Az erősítő részlegbe Star Trac, Teca, Gym80 valamint Atlas gépek kerültek.

Bacsó Gym Kisvárda

A Kisvárdán található Bacsó Gym  Magyarországon egyedülálló villamost rendeztünk be, egy kiváló professzionális MASTER futópadokkal, Life Fitness taposókal valamint Technogym Wave-kkel.

MISKOLC BB GYM

A miskolci BB Gym-be is cégünk szállította a kadrió részlegben található futópadokat. Leginkább a Life Fitness termékek jellemzik a felhozatalt.

Gömöri Edzőerem

Master futópadok, ellipszisek, szobakerékpárok. Technogym Wave.

Jackie Gym személyi edzőterem Nyíregyháza

Master futópadok, ellipszis, szobakerékpár. Life fitness taposó.

Jászdózsai Edzőterem

Marbo sport edzőtermi felszerelés: lábtoló, állíható fekvenyomó padok, guggoló erőkeret.

Herkules Fitnesz Pilisvörösvár

Life Fitness 95te ellipszis tréner, Life Fitness 9ti futópadok, Technogym Wave 700i, Life Fitness 95si taposók.

Carl Zeiss Vision Hungary Kft.

A profizmusáról és kiváló minőségéről méltán híres Carl Zeiss Vision Hungary Kft. is minket választott, amikor egy rekreációs edzőtermet kellett felszerelnünk számukra.

A gépek közt megtalálhatóak az általunk forgalmazott kiváló professzionális MASTER futópadok, ellipszisek, szobakerékpárok. Munkákkal egy ilyen óriás vállalat is maximálisan elégedett volt.

Multifit Fitness Stúdió

A Budapesti Multifit Fitness Stúdió számára is mi biztosítottuk a Master Sport termékeiből összeállított kardió szekciót, amely kiváló futópadokból és elliptikus trénerekből áll

Büntetés Végrehajtás Baracska

Robust futópadok, ellipszisek. Master futópadok és szobakerékpárok.

Nyírbátori Büntetés Végrehajtási Őrzött szállás

Futópadok, Ellipszies, szobakerékpárok.

Filo focicsarnok és fitnesz terem Nyíregyháza

A Nyíregyházán található magas szinvonalú Filo focicsarnok és fitnesz terem is igénybe vette magas szakmai tudásunkat amikor egy kisebb de annál komplexebb edzőterem berendezéséről volt szó. A munkánknak köszönhetően kiváló erősítő illetve kadió gép került az edzőterem részlegébe ( Tunturi futópadok, LIfe Fitness futópadok, ellipszisek, szobakerékpárok, súlyzók, keresztcsigás gép, erősítő edzőpadok)

LT Fitness

Felhasznált márkák:
Vision-Fitness, Robust, Tunturi, Bremshey, BH Fitness, HIPOWER
Twinlab, Pro-Nutrition, Proform, Reebok, Horizont

Nyíregyházi Rendőrkapitányság Konditerme

Felhasznált márkák:
Kettler, Robust, Finnlo, Hammer, Elite-Fitness, Horizont, Bremshey, Life Fitness,
Twinlab, Proforms, Pro-Nutrition, Polar.

Ellipszisek, futópadok, szobakerékpárok, súlyzók, súlytárcsák.

Határőrség Konditerme

Felhasznált márkák:
Kettler, Robust, Finnlo, Hammer, Elite-Fitness, Horizont, Bremshey, Life Fitness,
Twinlab, Proforms, Pro-Nutrition, Polar.

Ellipszisek, futópadok, szobakerékpárok, súlyzók, súlytárcsák.

BREKK Fitness Aerobic és Box Terem Nyíregyháza

Brekk Fitness Nyíregyháza

Lehetőségünk nyílt a Nyíregyházán található egyik legnagyobb multú edzőterem berendezésére is. Cégünk szállította az edzőterembe a Life Fitness futópadokat, Life Fitness signiture erősítő gépeket Pro Nutrition táplálék kiegészítőket.