Szállítás

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg. A futárszolgálat a csomag Szolgáltatótól való átvételét követően értesítést küldd a Vásárlónak.

Ha Vásárló sérülést tapasztal a csomagoláson, az átvétel során, akkor a futártól ne vegye át a terméket és küldje vissza. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

Szállítási költségek:

Ha 50.000 Ft felett vásárol weboldalunkon akkor a szállítás INGYENES !

Ha a webáruházunkban rendelt termékek összértéke nem éri el az 50.000.-Ft, abban az esetben az ország egész területén 3990.-Ft -ért, futárszolgálattal szállítjuk házhoz. 

A olyan termékek amelyek lifttel nem szállíthatóak, valamint lifttel nem rendelkező lakások és társasházak esetében emeletenként 5000.-Ft-ot számolunk fel plusz költségként!

Összeszerelés

Beüzemelést, összeszerelést szeretne igényelni kérjük igényét jelezze kollégáinknak, melynek díjáról tájékoztatást kapnak!

További információ:

  • +36 (70) 398 88 88
    +36 (30) 313 77 00
  • team@elitefitness.hu


Külföldre történő szállítást a Szolgáltató nem vállal.

Lehetőség van arra is, hogy a Vásárló saját maga szervezze meg házhozszállítást egy általa választott futárszolgálattal. Ez esetben a Vásárlónak kell gondoskodnia, minden a kiszállítás megszervezésével együtt járó feladatokat és köteles a futárszolgálatnak kifizetni a kiszállítás költségét.

Szállítási határidő

A megrendelés kiszállításának határideje 5-7 munkanap.

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

Szolgáltató – a Felek eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

A Szolgáltató késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a)    a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta; vagy
b)    a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

Személyes átvétel

Személyes átvételre a Szolgáltató üzlethelyiségében (cím: Telephely / bemutató terem - 4400 Nyíregyháza Család utca 71.  - előre egyeztetett időpont alapján) biztosít lehetőséget. A megrendelés átvételének legkorábbi időpontjáról a Szolgáltató emailben tájékoztatja a Vásárlót.

If the review seems too good to be true, you should move on to the next site. These reviews are written by students who have already used the services. If the reviews have no contact information with the writers, it means that they are not https://trusted-essayreviews.com/ real and have no idea about the quality of the service. A service with no feedback is not a good idea. It is better to spend some time and money elsewhere. Hopefully, you will be able to find the for you.