Hívjon az ár miatt!

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

TERMÉKLEÍRÁS

Booty Builder V-Squat guggoló gép

Célzott izomaktiválás
A V guggológép lehetővé teszi a négyfejű izom, a farizmok és a combizmok célzottabb aktiválását, ami jobb izomfejlődéshez és erőnövekedéshez vezethet. A V guggolások meglehetősen csekély hatásúak, és lehetővé teszik az emelők számára, hogy kevésbé terheljék térdüket és csípőjüket, ezáltal csökkentve a krónikus túlterheléses sérülések kockázatát és a kellemetlen tünetek kialakulását.

Csökkentett terhelés a hát alsó részén
A hagyományos súlyzós guggolásokhoz képest a V guggológép segíthet csökkenteni a hát alsó részének terhelését. Ez előnyös lehet azoknak az egyéneknek, akiknek deréktáji problémái vannak, vagy akik sérülésből felépülnek.

Megnövelt stabilitás és irányíthatóság
A V guggológép kontrolláltabb és stabilabb mozgást tesz lehetővé, ami előnyös lehet azoknak az egyéneknek, akik még csak most ismerkednek az erősítő edzéssel, vagy akiknek dolgozniuk kell formájukon.

Sokoldalúság
A V guggológép különféle gyakorlatokhoz használható, beleértve a hagyományos V guggolást, a fordított V guggolást és az egylábú variációkat, ami szélesebb körű edzési lehetőségeket tesz lehetővé.

Biztonság
Booty Builder V guggológépünk olyan biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint a reteszelő mechanizmus és a biztonsági ütköző, amelyek segíthetnek megelőzni a sérüléseket és nagyobb biztonságérzetet nyújtanak edzés közben.

MÉRETE: hossz 1990 × szélesség 1625 × ma 1271 mm 

TÖMEG: 235 kg 

ELLENÁLLÁS SZINT:30 kg (súlyok nélkül)

Hasonló termékek

  • Booty Builder Platinum csípőemelő gép
    • Részletek
      Kosárba
    Booty Builder Platinum csípőemelő gép
    1 890 000.- Ft