289 000.- Ft 319 000.- Ft

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

+
-

TERMÉKLEÍRÁS

A PYT03 HMS PREMIUM egy puha edzőgumi.

Az abroncs strapabíró anyagokból készült, amelyek masszívvá teszik, ugyanakkor kívülről kellően puhává teszik, hogy megvédje az edzőt az esetleges ütközés okozta sérülésektől. A külső anyag nagyon strapabíró PVC-ből készült, melynek szerkezete támogatja bizonyos gyakorlatok elvégzését, ugyanakkor kopásálló. Az anyag tisztán tartása is egyszerű.

A PYT03 gumiabroncs számtalan edzési lehetőséget garantál. Használatával minden izomcsoportra van lehetőség gyakorlatok elvégzésére. A gumiabroncs által felszerelt 8 markolat megkönnyíti a gyakorlatok megkülönböztetését. A fogantyúk nem csak hordozásra készültek, de alkalmasak edzőszalagok rögzítésére vagy kötél megkötésére is.

A gumiabronccsal végzett gyakorlatok nemcsak az erőt fejlesztik, hanem a koordinációt, az egyensúlyt és az állóképességet is. A legnépszerűbb gyakorlatok a gumiabroncs billentése, az ugrások vagy az ún gazda séta. A gyakorlatok kiválasztásánál azonban a legfontosabb az oktató vagy a gyakorló fantáziája, mert ennek az eszköznek a felhasználási lehetőségei végtelenek. Függetlenül attól, hogy milyen sportágat űznek, az abroncs minden edzésen megtalálja a helyét.

A HMS PREMIUM márkájú gumiabroncsok három súlyváltozatban kaphatók, amelyek színükben és méretükben különböznek egymástól.

Leírás:

Anyaga: EPE, PVC
Méretek:
Külső átmérő: 120 cm
Belső átmérő: 59 cm
Magasság: 33 cm
A termék súlya: 80 kg
Fogantyúk száma: 8
piros szín

Hasonló termékek