Mindenki szereti a desszertet – ez tagadhatatlan bizonyosság. A baj csak az, hogy a desszertek nagy többsége egészségtelen. Lemondhatnál róluk, de jobb ötlettel jövünk, pont a nyár idejére: ICE PROTEIN. Most már lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatod ezt a tápláló fehérjetartalmú fagylaltot, amelyet nagyon könnyű elkészíteni. Az ínycsiklandó és hűsítő desszertnek alacsony a zsír- és szénhidráttartalma, és míg egy hagyományos fagylalt általában kevesebb mint 10% fehérjét tartalmaz, mi több mint 54%-ot biztosítunk!
Egy-két adagolókanál tartalmát (30g-60g) keverje össze 50, valamint 100 ml vízzel vagy hideg tejjel; keverje össze mixerrel alacsony sebességen körülbelül 2 percig, míg a keverék teljes egészében krémessé, homogénné válik, és csomómentes. Ezek után töltse át egy műanyag tálba, amit a fagyasztóba helyez körülbelül 2-4 órára. Ha krémesebb állagot szeretne, a fagyasztóba helyezett masszát kavarja meg 15 percenként, hogy elérje a kívánt eredményt.
Tápérték |
30g |
Energia |
504,2 kJ
119,4 kcal |
Zsír |
2,5g (3,6%*) |
Telített zsírsavak |
1,7g (8,5%*) |
Szénhidrát |
7,7g (3%*) |
Cukor |
4,2g (4,7%*) |
Rostok |
0,1 g |
Fehérje |
16,4g (32,8%*) |
Só |
0,2g (3,3%*) |
%* - Irányadó napi beviteli érték egy felnőtt személy számára 8400 kJ/2000 kcalás étrend alapján.