549 000.- Ft 599 000.- Ft

Szállítási idő: 5 - 7 munkanap

TERMÉKLEÍRÁS

Az Atlas HMS X2 egy eszköz az egész test átfogó edzésére. Kiterjedt felszerelése lehetővé teszi az izom felső és alsó részének harmonikus fejlesztését. A felhasználónak kell eldöntenie, hogyan állítja össze a gyakorlatokat az optimális képlet megtalálásához.

Az Atlas HMS X2 Smith gép az izmok fejlesztésének legfontosabb eszközeiből áll. A fő a Smith gép, amely a kiváló minőségű csapágyaknak köszönhetően rendkívül simán és csendesen működik. Sőt, ezek a következők: mell prés, magas szíjtárcsa, alacsony szíjtárcsa, comb feszítő és hajlító. Az ilyen széles választék a szabad súlyok használatának lehetőségével párosul, így az Atlas X2 HMS ideális eszköz azok számára, akik komolyan gondolják a test izomzatának fejlesztését.

A Smith gép központi eleme egy többfunkciós, masszív pad – az álló helyzetben történő edzéshez csak húzza ki. Nagymértékben felelős a felhasználó kényelméért, ezért az ülés és a háttámla többfokozatú állítási mechanizmusával van felszerelve. A felhasználói kényelem érdekében strapabíró szivaccsal és modern és tartós szénszálas mintázatú kárpittal is elláttuk.

Kiváló minőségű Smith gép Atlas HMS X2 biztosítja a problémamentes működést hosszú ideig. A strapabíró, porszórt acélból készült váztól kezdve a kárpitozásig a tárcsák és a kötélfeszítő berendezés rendszere megfelel a legmagasabb műszaki és esztétikai követelményeknek. Mindenkinek ajánljuk, aki sokoldalú és strapabíró készüléket keres otthoni használatra.

Méretek:
hossza: 242 cm
szélessége: 205 cm
magasság: 219 cm
Rúd:
hossza: 196 cm
átmérő: 25 mm
Csapágy minden szíjtárcsában
Lineáris csapágyak a Smith gép mechanizmusában
Rakodás típusa: szabadsúly
Belső átmérő szabad súlyokhoz, 50 és 25 mm 
Többfunkciós, masszív pad
Modern és strapabíró kárpit
Kábelfeszesség beállítása
biztonsági rendszer: 9 szint
Bokapánt
Kivitel: porszórt acél
Keret színe: fekete
Maximális terhelés (súlyok + felhasználói súly): 272 kg
Maximális súly a lábfejfejlesztőn: 45 kg
Maximális súlyok cross-overnél, hosszhúzásnál: 90 kg
Maximális felhasználói súly: 135 kg
Gép súlya: 168 kg